TELEFON
0757 777 063
0Item(s)
0 Produse Vizualizare Cos

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Street Urban

   

13 Articol(e)

  1. SIDI REX

    •  negru-alb
    •  negru-rosu
    •  negru
    •  negru-gri

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH AND CAMBRELLE

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    CLOSURE SYSTEM TECNO-3 PUSH

    ANKLE SUPPORT BRACES WITH ANKLE JOINT

    ELASTIC PANELS ON FRONT AND BACK JOINT

    SIDE AIR VENTILATION SYSTEM

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    REPLACEABLE SLIDER

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT PAD

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  2. SIDI MAG-1 AIR STARS SE

    •  negru-alb-galben-rosu

    UPPER/MATERIAL:

    PERFORATED TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    TECNO 3 MAGNETIC CLOSURE SYSTEM

    INTERNAL SUPPORT SYSTEM

    NO ZIP

    ADJUSTABLE CALF AREA

    TPU BANDS TO WRAP OF THE ARCHES

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    SHIFT PAD

    SLIDER WITH ALLOY INSERT AND AIR VENTILATION SYSTEM INTEGRATED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  3. SIDI PERFORMER AIR

    UPPER/MATERIAL:

    PERFORATED TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    SHAPED AND FIXED SHIN PLATE WITH LOWER AIR CHANNELS

    METATARSUS EXTERNAL PROTECTION

    INTERNAL AND EXTERNAL SHAPED ANKLE PADS

    CALF AREA EXHAUST IN SOFT POLYURETHANE PROTECTED WITH MESH

    SOFT ARCH AREA

    ELASTIC PANEL ADJACENT TO THE CLOSURE ON THE CALF AREA

    SMOOTH HEEL CUP FOR MORE ADHERENCE WITH THE BIKE.

    SHIFT PAD

    REPLACEABLE TOE SLIDER

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT PAD

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  4. SIDI MAG-1 STARS SE

    •  negru-alb-galben-rosu

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    TECNO 3 MAGNETIC CLOSURE SYSTEM

    INTERNAL SUPPORT SYSTEM

    NO ZIP

    ADJUSTABLE CALF AREA

    TPU BANDS TO WRAP OF THE ARCHES

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    SHIFT PAD

    SLIDER WITH ALLOY INSERT AND AIR VENTILATION SYSTEM INTEGRATED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  5. SIDI VERTIGO 2

    •  negru-alb
    •  negru-rosu
    •  negru
    •  negru-galben

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

  6. SIDI REX AIR

    •  negru-alb-rosu
    •  negru-galben-gri

    UPPER/MATERIAL:

    PERFORATED TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH AND CAMBRELLE

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    CLOSURE SYSTEM TECNO-3 PUSH

    ANKLE SUPPORT BRACES WITH ANKLE JOINT

    ELASTIC PANELS ON FRONT AND BACK JOINT

    SIDE AIR VENTILATION SYSTEM

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    REPLACEABLE SLIDER

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT PAD

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  7. SIDI ST

    •  negru-alb
    •  negru-rosu
    •  negru

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO microfibre

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE AND SLIDER

    ZIPPER ELASTIC PANEL

    REPLACEABLE ST10 BUCKLE AND ST10 STRAP

    ST10 BUCKLE AND STRAP ADJUST THE LEG CIRCUMFERENCE

    ANKLE SUPPORT BRACES WITH ANKLE JOINT

    SIDE AND SLIDER AIR VENTILATION SYSTEM

    SHOCK ABSORBING HEEL CUP

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT

    ALL PARTS OF THE BOOT CAN BE REPLACED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  8. SIDI PERFORMER GORE

    UPPER/MATERIAL:

    MICROFIBRA FULL GRAIN

    LINED:

    LINED WITH A GORE-TEX

  9. SIDI MAG-1 AIR

    •  alb-negru-rosu
    •  rosu-alb-negru
    •  negru-alb-galben-rosu

    UPPER/MATERIAL:

    PERFORATED TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    TECNO 3 MAGNETIC CLOSURE SYSTEM

    INTERNAL SUPPORT SYSTEM

    NO ZIP

    ADJUSTABLE CALF AREA

    TPU BANDS TO WRAP OF THE ARCHES

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    SHIFT PAD

    SLIDER WITH ALLOY INSERT AND AIR VENTILATION SYSTEM INTEGRATED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  10. SIDI PERFORMER

    •  negru-alb
    •  negru-rosu
    •  gri
    •  negru
    •  negru-galben

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    SHAPED AND FIXED SHIN PLATE WITH LOWER AIR CHANNELS

    METATARSUS EXTERNAL PROTECTION

    INTERNAL AND EXTERNAL SHAPED ANKLE PADS

    CALF AREA EXHAUST IN SOFT POLYURETHANE PROTECTED WITH MESH

    SOFT ARCH AREA

    ELASTIC PANEL ADJACENT TO THE CLOSURE ON THE CALF AREA

    SMOOTH HEEL CUP FOR MORE ADHERENCE WITH THE BIKE.

    SHIFT PAD

    REPLACEABLE TOE SLIDER

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT PAD

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  11. SIDI MAG-1

    •  alb-negru-rosu
    •  negru-alb-rosu
    •  negru-alb-galben-rosu
    •  galben-alb-negru

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO MICROFIBRE

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    TECNO 3 MAGNETIC CLOSURE SYSTEM

    INTERNAL SUPPORT SYSTEM

    NO ZIP

    ADJUSTABLE CALF AREA

    TPU BANDS TO WRAP OF THE ARCHES

    ASYMMETRIC AND SHAPED HEEL CUP

    REPLACEABLE SHIN PLATE

    SHIFT PAD

    SLIDER WITH ALLOY INSERT AND AIR VENTILATION SYSTEM INTEGRATED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  12. SIDI ST AIR

    UPPER/MATERIAL:

    PERFORATED TECHNOMICRO Microfibre

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    REPLACEABLE SHIN PLATE AND SLIDER

    ZIPPER ELASTIC PANEL

    REPLACEABLE ST10 BUCKLE AND ST10 STRAP

    ST10 BUCKLE AND STRAP ADJUST THE LEG CIRCUMFERENCE

    ANKLE SUPPORT BRACES WITH ANKLE JOINT

    SHOCK ABSORBING HEEL CUP

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT

    ALL PARTS OF THE BOOT CAN BE REPLACED

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

  13. SIDI COBRA

    UPPER/MATERIAL:

    TECHNOMICRO Microfibre

    LINED:

    LINED WITH AIR TEFLON MESH

    SOLE:

    RUBBER TOP SOLE

    TECHNOLOGY:

    VERTEBRA SYSTEM AND REAR CALF SUPPORT SYSTEM

    ELASTIC PANEL ADJACENT TO THE CLOSURE ON THE CALF AREA

    ZIPPER ELASTIC PANEL

    PU ANKLE CUP

    REPLACEABLE TOE SLIDER

    SHOCK ABSORBING HEEL CUP

    NYLON INNER SOLE WITH REMOVABLE ARCH SUPPORT

    - When constructing most of Sidi boots, Sidi uses a new generation material called

   

13 Articol(e)